FaceBook Pixel

Організуйте своє життя за допомогою 10 корисних додатків

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 1

     Ви б хотіли додати у своє життя гармонію: більше спати і при цьому все встигати, смачно і збалансовано харчуватися, розібратися зі звичками, що набридли? Це легко зробити!

     Frontalka представляє вашій увазі 10 мобільних додатків, які налагодять ваш розпорядок дня.

№1. Nike Run Club

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 2

     Найкращий друг для бігунів. Ця програма допомагає не тільки підтримувати форму, але й відчувати себе більш впевнено та енергійно.

     Nike Run Club будує плани пробіжок, дає аудіопоради на тренуванні та орієнтує щодо раціону харчування. Також програма познайомить вас з однодумцями, з якими ви зможете влаштовувати змагання. Nike Run Club — класна мотивація почати бігати щодня.

№2. Headspace

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 3

     Додаток для медитації та відпочинку. Його мета — допомогти вам перемогти стрес і жити здоровим, щасливим життям. На вас чекають різні подкасти та плей-листи з сеансами медитації. Все, що вам потрібно — це знайти вільну хвилинку та тихе містечко, де ви зможете розслабитись.

№3. Duolingo

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 4

     Одна з найпопулярніших безкоштовних програм для вивчення іноземних мов. Ви швидко освоїте мову, виконуючи цікаві завдання на лексику та граматику в ігровій формі.

     Duolingo — це можливість опанувати понад 30 іноземних мов.

№4. Health («Здоров'я»)

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 5

     Одна з безкоштовних програм, встановлених на iPhone за замовчуванням. «Здоров'я» дозволяє встановити мету за тривалістю сну та за кількістю пройдених за день кроків. Також програма може стежити за менструальним циклом.

№5. Spotify

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 6

     Spotify ідеально підлаштовується під музичні уподобання слухача і після закінчення плейлиста автоматично програє схожі треки. Програма подбає про ваше натхнення і про те, щоб ви могли максимально зосередитися на роботі.

№6. «Екранний час» / «Цифрове благополуччя»

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 7

     «Екранний час» від Apple і «Цифрове благополуччя» від Google.

     За допомогою програм ви можете відстежувати та обмежувати час, який ви проводите як у конкретних додатках, так і за телефоном загалом.

№7. MyFitnessPal

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 8

     Слідкуйте за фізичною активністю, харчуванням та споживанням рідини за допомогою MyFitnessPal. У цьому додатку ви можете контролювати вагу, вести щоденник харчування, рахувати калорії та відстежувати свої тренування.

№8. Todoist

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 9

     Для підвищення продуктивності та досягнення цілей за короткий час дуже важливою є правильна організація дня. Todoist — це додаток, в якому ви можете заздалегідь планувати, вести списки справ, відзначати завдання в міру їх виконання.

№9. Google Календар

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 10

     Мобільний додаток для планування зустрічей, справ, подій. У Календарі можна синхронізувати різні календарі та додавати власні події. Для зручності позначайте кожне своїм кольором та встановлюйте нагадування.

№10. Notion

10 мобільних додатків, які покращать ваш режим дня фото 11

     Ще одна класна програма для організації вашого розпорядку дня. Notion вирішує такі завдання, як ведення списків справ, складання щоденного розкладу, ведення нотаток, робота з документами та управління завданнями/проектами.

     Нехай кожне з цих десяти додатків принесе вам максимум користі! Із турботою про вас, frontalka.com.ua.