FaceBook Pixel

Який чохол найкраще захищає ?

    Щоб кейс гарантував повну безпеку смартфону, його конструкція має відповідати певним вимогам:

  • Щільний, зносостійкий матеріал

  • Протиударна поверхня

  • Посилений захист торців

  • Виріз під модуль камери із завищеними бортами або спеціальна шторка

  • Кнопки закриті силіконовими вставками

     Будь-яка книжка або накладка, в списку яких є ці характеристики, не тільки довго прослужить, але і запобігатиме серйозному пошкодженню вашого гаджета.

Який захисний чохол кращий: книжка чи накладка?

    Також важливо звернути увагу, що є форм-фактори з повним та частковим покриттям смартфона.

    До першого варіанта відносяться книги. Їхня перевага — всебічне покриття (екран + задня панель + бічні сторони), яке досягається завдяки обкладинці.

    Другий варіант — накладки. Вони виготовляються із пластику або силікону та бувають різного рівня щільності: від звичайних тонких до масивних, протиударних. Основне завдання накладки — захист тильної панелі та бічних торців.

    Який чохол краще захищає від падіння?

  1. Якщо вам подобається книжка, бажано вибрати модель з магнітною фіксацією обкладинки. Тоді вона 100% не відкриється під час падіння телефона екраном вниз.

  2. Якщо ви віддаєте перевагу накладці, виберіть або протиударну модель (серії Transformer Ring та Camshield Serge Ring), або звичайну, тільки з посиленим захистом камери і бокових сторін.

І все-таки… який чохол надійніший?

        Для вас головне — якісний захист гаджета, а не форм-фактор та колір? У такому разі рекомендація від Frontalka — це ударостійкий чохол з кільцем-тримачем, а якщо ще на вашу модель телефона в такому кейсі передбачена спеціальна шторка для камери, то взагалі буде шикарно.

    Чому саме він?

  1. Потужна конструкція складається з двох шарів: внутрішній із силікону та зовнішній із жорсткого, протиударного полікарбонату.

  2. Кнопки закриті силіконовими пиленепроникними вставками.

  3. Є кільце для зручної та надійнішої фіксації смартфона в руках.

    Так, цей чохол товстий і громіздкий, зате з ним у вас більше не виникне питання, як захистити телефон від падіння, механічних пошкоджень і бруду. Ви отримуєте гарантію цілості та збереження вашого пристрою.

    Frontalka нісенітниці не порадить, тому що особисто перевіряє всі кейси на міцність та зносостійкість.