FaceBook Pixel

Добірка топових чохлів на Xiaomi Redmi Note 12S

    Всім привіт! Сьогодні Фронталка підготувала для вас огляд п'яти класних чохлів для Redmi Note 12S, які одночасно вирішують п'ять важливих завдань:

  1. Амортизація удару під час падіння

  2. Захист корпусу від пошкоджень

  3. Захист камери від подряпин

  4. Функція підставки / автотримача

  5. Зміна іміджу

№1. Чохол TPU+PC Lyon Frosted

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 1

    Комбінована накладка в стилі мінімалізм: напівпрозора матова спинка з полікарбонату + кольоровий силіконовий бампер. Ефективний захист телефона під час падіння на кут або ребром. 

№2. Чохол-книжка GETMAN галант

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 2

    Всебічний захист смартфона: екран + корпус. Зносостійка екошкіра + силіконова накладка для кращої фіксації. Використання як гаманець (відділення для грошей та банківських карток, візиток). Функція настільної підставки.

№3. Чохол Silicone Case Lakshmi Premium з закритою камерою

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 3

    Матова силіконова накладка з мікрофібровим внутрішнім оздобленням. Гнучка та еластична. Щільне прилягання до смартфона. Захист камерного блоку за допомогою спеціальної вставки Full Camera.

№4. Ударостійкий чохол Serge Ring із захистом камери 

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 4

 

    Двошарова протиударна накладка: силіконовий внутрішній вкладиш + полікарбонатна кришка. Посилені торці та кути. Висувна шторка для захисту камери від пошкоджень. Металеве кільце з функцією підставки та магнітного автотримача.

№5. Скляний чохол Prisma Ladies

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 5

    Молодіжна накладка зі скляною поверхнею у стилі ромбоподібної призми. При попаданні світла глянсове покриття гарно переливається. Тришарова конструкція: силіконовий бампер + пластикова спинка усередині + рельєфне скло зовні. Захист камери — вставка Full Camera.

     Не знаєте, що вибрати? Менеджери Фронталки з радістю допоможуть вам. Розкажіть, як саме ви бачите свій Xiaomi Redmi Note 12S, виходячи з ваших побажань, вони легко підберуть для вас ідеальний кейс.

     З турботою про вас і ваш гаджет, frontalka.com.ua.