FaceBook Pixel
29 жовтня 2023 р. о 00:15

Добірка топових чохлів на Xiaomi Redmi Note 12S

    Всім привіт! Сьогодні Фронталка підготувала для вас огляд п'яти класних чохлів для Redmi Note 12S, які одночасно вирішують п'ять важливих завдань:

  1. Амортизація удару під час падіння

  2. Захист корпусу від пошкоджень

  3. Захист камери від подряпин

  4. Функція підставки / автотримача

  5. Зміна іміджу

№1. Чохол TPU+PC Lyon Frosted

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 1

    Комбінована накладка в стилі мінімалізм: напівпрозора матова спинка з полікарбонату + кольоровий силіконовий бампер. Ефективний захист телефона під час падіння на кут або ребром. 

№2. Чохол-книжка GETMAN галант

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 2

    Всебічний захист смартфона: екран + корпус. Зносостійка екошкіра + силіконова накладка для кращої фіксації. Використання як гаманець (відділення для грошей та банківських карток, візиток). Функція настільної підставки.

№3. Чохол Silicone Case Lakshmi Premium з закритою камерою

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 3

    Матова силіконова накладка з мікрофібровим внутрішнім оздобленням. Гнучка та еластична. Щільне прилягання до смартфона. Захист камерного блоку за допомогою спеціальної вставки Full Camera.

№4. Ударостійкий чохол Serge Ring із захистом камери 

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 4

 

    Двошарова протиударна накладка: силіконовий внутрішній вкладиш + полікарбонатна кришка. Посилені торці та кути. Висувна шторка для захисту камери від пошкоджень. Металеве кільце з функцією підставки та магнітного автотримача.

№5. Скляний чохол Prisma Ladies

Який чохол краще купити для смартфона Xiaomi Redmi Note 12S фото 5

    Молодіжна накладка зі скляною поверхнею у стилі ромбоподібної призми. При попаданні світла глянсове покриття гарно переливається. Тришарова конструкція: силіконовий бампер + пластикова спинка усередині + рельєфне скло зовні. Захист камери — вставка Full Camera.

     Не знаєте, що вибрати? Менеджери Фронталки з радістю допоможуть вам. Розкажіть, як саме ви бачите свій Xiaomi Redmi Note 12S, виходячи з ваших побажань, вони легко підберуть для вас ідеальний кейс.

     З турботою про вас і ваш гаджет, frontalka.com.ua.