FaceBook Pixel

Прогноз на 2024 рік: що на нас чекає у сфері технологій

1. Wi-Fi 7

     Завдяки швидкості, яка майже вп'ятеро вища, ніж у Wi-Fi 6, а також затримці, зменшеній у 100 разів, ця технологія стане квантовим стрибком у сфері бездротових мереж.

2. Складні пристрої

     Майбутнє за складними смартфонами, планшетами та телевізорами. Так, наприклад, компанія Vivo планує випустити свій перший складаний телефон у 2024 році.

3. Apple Vision Pro: додаткова реальність (AR)

    Гарнітура змішаної реальності стимулюватиме створення безлічі додатків AR і VR, відкриваючи нові можливості та варіанти використання у різних галузях.

4. Бездротове заряджання кухонної техніки Ki Kitchen

     Революційна технологія Ki Kitchen позбавить вас зайвих проводів на кухні. Цей гаджет розміщується під стільницею та забезпечує живлення невеликої техніки, як кавоварка, блендер, міксер і тостер.

5. Bluetooth 5.4

     Версія Bluetooth 5.4 обіцяє краще з'єднання з наднизькою затримкою, енергоефективністю та високою безпекою.

6. Модуль пам'яті зі стисненням даних (CAMM)

     У 2024 році в ноутбуки буде інтегровано модуль пам'яті зі стисненням даних (CAMM). Ця новинка обіцяє кращу продуктивність, захист від нагрівання та більш тонкий дизайн ноутбука.

7. MicroLED — майбутнє дисплеїв

     Технологія MicroLED з'явиться в смарт годинниках наступного покоління, таких як Apple Watch X, а надалі ще в смартфонах. Перевага MicroLED — довговічність пікселів і рівень яскравості, який у 10 разів вищий за звичайний.

     А які ще інновації ви хотіли б побачити цього року?