FaceBook Pixel

Чи варто клеїти гідрогелеву плівку?

Незважаючи на постійний розвиток Gorilla Glass, дисплеї телефонів все одно залишаються крихкими і потребують додаткового захисту. На виробників мобільних аксесуарів покладено відповідальність знайти нові матеріали, з якими догляд за екраном стане простіше і ефективніше.

     Гідрогелева плівка — новий розділ в історії захисту смартфона.

Переваги гідрогель-плівки

Що таке гідрогелева плівка для смартфона? фото 1

     На відміну від ПЕТ плівки, цей інноваційний аналог:

  1. Гнучкіший і тонший

     Гнучка структура дозволяє гідрогель-плівці щільно прилягати навіть до вигнутих частин телефона. Ультратонкий дизайн робить її візуально та тактильно ідентичною стандартному дисплею пристрою.

  1. Висока прозорість

     Завдяки мінімальній товщині та прозорій поверхні, гідрогелева плівка передає натуральні фарби екрану.

  1. Самостійне звільнення від бульбашок повітря

     Цей протектор має доопрацьовану структуру, тому він швидко і легко встановлюється на екран. Якщо при поклейці всередині залишаються бульбашки повітря, гідрогель-плівка самостійно видаляє їх протягом 1-2 днів. Вам навіть нічого не доведеться робити.

  1. Самовідновлення

     Полімерний матеріал, з якого виготовлений протектор, має унікальну властивість самостійно «затягувати» дрібні подряпини та потертості. Зазвичай вони зникають протягом 24 годин. Глибокі порізи також затягуються, але не усуваються на 100%.

  1. Продовжений термін експлуатації

     Удосконалений полімерний матеріал менше схильний до пересихання і впливу ультрафіолету, тому гідрогель-плівка служить значно довше.

  1. Захист від відбитків пальців

     Завдяки олеофобному покриттю на глянцевій поверхні такої плівки практично не залишаються сліди від пальців рук.

Захисні властивості матеріалу

Що таке гідрогелева плівка для смартфона? фото 2

     Твердість гідрогелевої плівки за шкалою Мооса становить не більше 3-4 одиниць, а дешеві версії ще менше — 1-2. Про що це йдеться?

     Якщо ви розглядаєте цей засіб як альтернативу загартованому склу, то приготуйтеся до того, що міцність плівки навіть близько не досягає рівня скла. Тобто її структура не здатна вберегти екран гаджета від здавлювання або удару при падінні з висоти.

Колір гідрогель-плівки

Що таке гідрогелева плівка для смартфона? фото 3

     Часто менеджери Фронталки стикаються з обуреннями покупців із приводу жовтого кольору плівки. Невже вона справді така?

     Друзі, гідрогелева плівка абсолютно прозора і не впливає на колірну гамму дисплея телефона. Жовтий колір належить транспортувальним плівкам, які при встановленні ви просто зніміте і викинете через непотрібність.

     Бажаєте купити гідрогель-плівку? Дізнайтеся, чи є вона у наявності на вашу модель смартфона тут. З турботою про вас і ваш девайс, інтернет-магазин frontalka.com.ua.