FaceBook Pixel

Великдень в умовах війни: як зібратися з рідними та близькими за одним столом, якщо вони зараз далеко?

        Свято Воскресіння Христового символізує перемогу добра — над злом, любові — над ненавистю і життя — над смертю. В умовах війни він набуває особливої символічності і наповнює вірою в те, що світло українського народу зруйнує темряву і «розжене хмари» над рідною землею.

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 1

     Великдень — тепле, сімейне свято, яке прийнято проводити у колі рідних. На жаль, війна позбавила багатьох українців можливості зібратися всією сім'єю за одним столом: у когось близькі знаходяться в інших містах та країнах, а в когось — у гарячих точках.

         Але незважаючи на труднощі та відстань у тисячі кілометрів, ви все одно зможете провести цей Великдень разом із своїми рідними. Зателефонуйте їм по відеозв'язку або влаштуйте Zoom конференцію та обміняйтеся добрими, щирими побажаннями один одному. Щоб спілкування було довгим, комфортним і йому ніщо не завадило, Frontalka пропонує наступних помічників:

 

Портативний зарядний пристрій

 

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 2

    Power Bank врятує вас у «відповідний» момент. Наприклад, коли ви у самому розпалі привітань з Великоднем, а телефон ось-ось розрядиться і у вас немає можливості підживити його від електромережі. Power Bank стане тим самим джерелом заряду.

 

 Настільний тримач

 

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 3

    Домовтеся з рідними про час відеоконференції та накрийте на стіл. Помістіть смартфон або планшет у цей тримач і спілкуйтеся так, ніби між вами немає сотень, тисяч кілометрів.

 

Монопод для селфі

 

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 4

    Універсальний тримач, який не тільки замінить настільну підставку для телефона, а ще й допоможе вам зробити спільне сімейне фото на пам’ять з тими людьми, які зараз поряд з вами.

 

Кільцева світлодіодна LED лампа

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 5

    Запишіть гарне відеопривітання або влаштуйте сімейну фотосесію на пам’ять з тими, хто поруч із вами. У вас все вийде, тому що кільцева LED лампа забезпечить правильне освітлення без тіней.

     Якщо раптом у вас перебої з електрикою, світлодіодна лампа зробить так, що ваші близькі, з якими ви хочете поспілкуватися по відео, все одно чудово бачитимуть вас і ваше обличчя.

 

Портативна Bluetooth колонка

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 6

   

 Великдень — це світле, радісне свято. Де б ви його не проводили: вдома, на пікніку, увімкніть фоном легку музику. Спробуйте відволіктися від нинішньої реальності, від стресу та щоденного мозкового штурму з боку новин. Згадайте, що життя одне і воно прекрасне. 

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 7

   

 

Смарт-годинник 

Особливий Великдень в «особливих» умовах: як відсвяткувати з рідними, які зараз далеко фото 8

    Щоб у Великдень не пропустити довгоочікуваний дзвінок або повідомлення, надягніть смарт-годинник. Цей помічник сповістить вас про вхідний виклик та смс, навіть якщо смартфон не знаходитиметься поруч із вами.

    Дорогі друзі! Frontalka бажає вам квітучого, затишного та спокійного свята Великодня. Нехай завжди буде мирне небо, а поряд з вами ті, кого ви так сильно любите! Нехай буде Україна!