FaceBook Pixel

Добірка офлайн ігор на смартфон

«Серед безладдя знайдіть простоту; серед розбрату знайдіть гармонію; у складності знайдіть можливість...» — Альберт Ейнштейн

 

    Нестабільна ситуація зі зв'язком та електрикою в країні обмежує українців у виборі розваг. Дуже важко перебувати в напрузі 24/7, іноді хочеться відволіктися, розслабитися, розвантажити голову. Тоді на допомогу приходять мобільні ігри.

     Спеціально для вас команда Фронталки зібрала 7 різних офлайн ігор на телефон, в які можна грати без інтернету та зв'язку.

№1. Runner: Alto's Odyssey

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 1

    Жанр: раннер

     Alto's Odyssey — один із найкращих раннерів, який нагадує неймовірну пригоду, що супроводжується мальовничими краєвидами. Особливості цієї гри — розслаблююча музика та гарна графіка.

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 2

     Сюжет: головний герой Альто ковзає на сандборі по піщаних дюнах. На своїй дошці він спритно уникає перешкод і заробляє бали. Разом з Альто ви досліджуєте незвичайні каньйони та інші фантастичні місця.

     Для тих, хто хоче просто насолодитися красою нескінченної пустелі, а не проходити гру заради нагороди, розробник пропонує режим «Дзен».

    №2. Shooting: Cover Fire

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 3

    Жанр: шутер

     Ваша роль у Cover Fire — боєць опору, який бере участь у боротьбі з мегакорпорацією Тетракорп. У кожному розділі гри на вас чекають три персонажі (кожен з різними здібностями), зброя для руйнування і море екшену.

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 4

     Розробники Cover Fire задіяли в механіці керування стріляниною можливості 3D Touch інтерфейсу: легке торкання екрану означає прицілювання, сильніше торкання — стрілянина.

№3. Lara Croft GO

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 5

    Жанр: пригодницька головоломка

     Lara Croft GO випущена у 2015 році та цікава досі. Гра є покроковою стратегією з крутими головоломками, чудовою графікою та атмосферним звуковим супроводом.

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 6

     Сюжет: дія відбувається в загубленому світі, а ваш герой — Лара Крофт. Вам доведеться дослідити руїни зруйнованої стародавньої цивілізації, щоб знайти розкидані за різними рівнями коштовності та частини захованих артефактів. У процесі гри ви вирішите 101 скрупульозно продуману головоломку.

№4. Plants vs. Zombies 2

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 7

    Жанр: екшн-стратегія

     У Plants vs. Zombies 2 вам доведеться садити екзотичні рослини, які здатні протистояти зомбі та не пропустити їх на свою територію.

     Вам доступні 300 рівнів різної складності та можливість подорожувати у часі. Ви побачите 11 різних епох — від стародавнього Єгипту до далекого майбутнього.

№5. Grimvalor

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 8

    Жанр: екшн

    Grimvalor — захоплююча гра у жанрі «hack and slash» зі стрімкими битвами у похмурому світі.

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 9

    Ваш герой — самотній воїн, який повинен відновити царство Волларіс, що погрузло в темряву. На вас чекають протистояння силам зла. Щоб здобути перемогу — вивчайте прийоми ворогів, удосконалюйте свої навички, шукайте та модернізуйте спорядження для підвищення рівня свого персонажа.

№6. The Room: Old Sins

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 10

    Жанр: головоломка

     Вперше «The Room: Old Sins» була випущена в 2012 році. Таємничий сюжет, деталізація та рівень складності зробили гру однією з найкращих головоломок.

     Нова четверта серія «The Room: Old Sins» пропонує історію загадкового зникнення успішного інженера та його дружини. Сліди ведуть на горище їхнього будинку, де знаходиться незвичайний ляльковий будиночок…З ним щось не так?

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 11

     Для цієї гри важлива кожна деталь. Щоб нічого не пропустити, грайте без поспіху, адже у багатьох предметах можуть бути заховані якісь механізми чи чергові підказки для вас.

     Вам сподобається не тільки сюжет, а й ефект присутності, який створюють графіка та моторошна музика.

№7. Reigns

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 12

    Жанр: карткова гра

     Reigns — захоплююча карткова стратегія, в якій вам відведено роль короля.

     Все почалося з того, що ви вбили чинного монарха і зайняли його місце. З цього моменту ваше життя перетворилося на пекло. Вам потрібно підтримувати баланс релігії, армії, народу та скарбниці. Якщо хоч одна зі сторін опуститься до нуля, ви програєте.

7 офлайн ігор на iOS та Android, в які можна грати без інтернету фото 13

     Що робити? Відповідати на запитання, гортаючи карти ліворуч чи праворуч і пам'ятати, що від ваших рішень залежить не лише доля королівства, а й ваша теж.

    

    Кожна з представлених офлайн ігор доступна для смартфонів на iOS та Android. Із турботою про вас, frontalka.com.ua.