FaceBook Pixel

Топ-5 цікавих українських стартапів, які отримали мільйонні інвестиції та вийшли на міжнародний ринок

№1. DressX

     Віртуальний магазин digital-одягу, де люди можуть придбати цифрові речі від відомих брендів. Ідея полягає в тому, що для створення фото та відео контенту не обов'язково витрачати купу грошей на реальний одяг.

№2. Deus Robotics

     Розробка роботів для автоматизації складів. Роботи вміють сортувати коробки, розкладати товари на полицях, проводити інвентаризацію. Ця система допоможе компаніям підвищити продуктивність складів та знизити витрати.

№3. Harmix

     Швидке створення музики за допомогою ШІ. Програмне забезпечення Harmix визначає стиль музики, темп, а також вибирає звукові ефекти та інструменти для композиції. Після цього алгоритми ШІ автоматично створюють музику.

№4. Belkins

     Міжнародна маркетингова агенція з українськими фаундерами. Компанія використовує свою унікальну методику, що дозволяє створювати індивідуальні стратегії продажу та маркетингу для кожного клієнта.

№5. Cast AI

      Cast AI використовує ШІ та машинне навчання для оптимізації роботи обчислювальних ресурсів у хмарі. Компанія дозволяє автоматично налаштовувати підсистеми Kubernetes у хмарних сховищах, а також пропонує зручні інструменти моніторингу та аналізу витрат.