FaceBook Pixel

У iPhone 16 з'явиться сенсорна кнопка захоплення

iPhone 16 отримає нову сенсорну кнопку захоплення фото 1

     Що, вже? Не встиг iPhone 15 надійти у продаж, як у мережі на повну силу публікують новину про наступну лінійку iPhone 16.

     У версіях iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max усі ми стали свідками епічної заміни перемикача беззвучного режиму на Action Button — кнопку, здатну виконувати кілька дій. Проте МакСлухи заявляє, що серія iPhone 16 здивує не менше. Очікується, що смартфон також отримає кнопку захоплення: ще й не просту, а сенсорну.

     Кодова назва майбутньої кнопки захоплення — «Project Nova». Її призначення поки не зовсім зрозуміле, але є припущення, що вона працюватиме як кнопка «Додому» на iPhone SE. Крім того, джерело стверджує, що сенсорна кнопка захвату буде оснащена датчиком сили.

     Також відомо, що цю новинку отримають не лише моделі Pro та Pro Max, як у випадку з iPhone 15, а вся лінійка iPhone 16.

     Ця інформація базується на передсерійних моделях. Apple повідомляє, що дизайн 16-го яблука ще не доопрацьовано. Так що поки Фронталці залишається лише стежити за новинами та тримати вас у курсі.

     До речі, а ви вже придбали аксесуари на iPhone 15? Якщо ні, зробіть це тут і зараз. З турботою про вас і ваш гаджет, Frontalka.