FaceBook Pixel

Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів

     12 вересня Apple анонсує нову лінійку iPhone 15. Фронталка пропонує вам вже сьогодні підібрати чохли для майбутнього смартфона.

     У цьому випуску ви познайомитеся з колекцією кейсів для iPhone 15 Plus.

№1. Ультратонкий силіконовий чохол 1,5 мм

Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів фото 1

    Силіконова накладка товщиною всього 1.5 мм: зберігає телефону рідні розміри. Прозора поверхня підкреслює природну красу пристрою. Еластична та гнучка модель.

     Ціна: 139 грн.

№2. Кольоровий TPU+PC з металевими кнопками та MagSafe

 Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів фото 2

    Накладка на основі полікарбонату та силікону. Кольорова матова поверхня. Гарно амортизуючий при падіннях бампер. Кнопки закриті металевими захисними вставками. Навколо камери передбачено трохи завищений бортик, який не дозволяє лінзам стикатися зі столом. Підтримка MagSafe: вбудований магнітний елемент MagSafe (кільце).

     Ціна: 589 грн.

№3. TPU+PC з металевими кнопками

Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів фото 3

    Накладка складається з кольорового силіконового бампера та напівпрозорої полікарбонатної спинки. Поверхня — матова, анти-відбитки. Пружний, класно амортизуючий чохол. Кнопки заховані за металевими дублюючими вставками. Ви можете класти смартфон на стіл камерою донизу, не боячись пошкодити її: довкола неї передбачений завищений бортик.

     Ціна: 339 грн.

№4. Ударостійкий чохол UAG Monarch Pro with MagSafe Leather

Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів фото 4

    При виготовленні цієї накладки використовувалися відразу три матеріали: силікон, полікарбонат та штучна шкіра. Поверхня — матова, фактурна, анти-відбитки. Протиударна функція. Посилений захист торців та кутів телефона. Завищене окантування навколо камери. Підтримка MagSafe: заряджання смартфона від бездротового ЗУП прямо у чохлі.

     Ціна: 699 грн.

№5. Чорний силіконовий чохол Epik

Який купить чохол для iPhone 15 Plus? Топ-5 крутих варіантів фото 5

     Чорна матова накладка на основі еластичного силікону. Добре прилягає до корпусу смартфона, не збільшуючи його в розмірах. На поверхні не залишаються відбитки пальців. Кнопки закриті силіконовими дублікаторами.

     Ціна: 129 грн.

     Крім того, Фронталка рекомендує додатково придбати захисне скло на екран. Так ви забезпечите iPhone 15 Plus повноцінний всебічний догляд.

     З турботою про вас і ваш телефон, frontalka.com.ua.