FaceBook Pixel

Добірка: Топ-5 ідеально продуманих чохлів для Xiaomi Redmi Note 11S

     Вітання! Бажаєте побачити свій телефон у різних образах? Він може бути ніжним, брутальним, суворим чи веселим. Все залежить від того, який чохол ви оберете сьогодні.

№1. Чохол із захистом 360 градусів GKK

Який чохол кращий для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S фото 1

     Стильна накладка, яка складається з верху, низу та тильної кришки. Всі три частини окремо замикаються прямо на смартфоні. Таким чином, чохол максимально щільно прилягає до корпусу.

     На матовому покритті Soft-Touch не залишаються відбитки пальців. Виріз під камеру має завищений борт і спеціальну захисну вставку, яка закриває весь модуль.

№2. Чохол Silicone Case Lakshmi із закритою камерою

Який чохол кращий для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S фото 2

     Накладка з палітрою кольорів на будь-який смак. Конструкція виконана з пружного, щільного силікону, який круто амортизує удар при падінні. Внутрішнє оздоблення — мікрофібра. Матове покриття анти-відбитки.

     Проріз під камеру має завищені борти та спеціальну захисну вставку Full Camera.

№3. Удароміцний чохол Serge Ring із захистом камери

 Який чохол кращий для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S фото 3

     Накладка складається з двох частин: силіконовий внутрішній каркас + зовнішня кришка з полікарбонату. Двошарова конструкція забезпечує смартфону гарний захист від удару.

     Камерний блок повністю закривається висувною шторкою, тому лінзи надовго зберігаються новими, без жодної подряпини. Для вашої зручності чохол може використовуватися як настільна підставка та магнітний автотримач для телефона.

№4. Силіконовий чохол із критими бортами

Який чохол кращий для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S фото 4

     Ультратонка прозора накладка, яка підкреслює природну красу Xiaomi Redmi Note 11S. Легка, еластична і не впадає у вічі.

     Для захисту кутів телефона у чохлі передбачені посилені краї. Камерний блок закритий спеціальною вставкою Full Camera.

№5. Чохол із блискітками та захистом камери

    Який чохол кращий для смартфона Xiaomi Redmi Note 11S фото 5

     Ніжна прозора накладка з сяючим на сонці конфетті всередині. Блискітки не перетікають з боку в бік. Вони зафіксовані в одному місці.

     Чохол представлений пластиковою спинкою та силіконовим бампером. При падінні гарно амортизує, захищаючи кути смартфона від сколів. Модуль камери закрито спеціальною вставкою.

     Будь-яка з представлених моделей відмінно виглядатиме на Xiaomi Redmi Note 11S, так що вибирайте на свій смак. Щоб дізнатися ціни та більше подробиць, клацайте на назви чохлів. З турботою про вас і ваш гаджет, Frontalka.