FaceBook Pixel

Який купити чохол на iPhone 15?

    12 вересня пройшла презентація гучної новинки Apple iPhone 15. Незабаром смартфон надійде у продаж, тож зараз саме час залишити попереднє замовлення на захисні аксесуари. Наприклад, як вам такі варіанти: 

№1. Шкіряний чохол Polo Santa Barbara

Вибирай свій ідеальний чохол на Iphone 15 фото 1

    Вінтажна модель  накладки з натуральної шкіри. М'яка плетена поверхня. Ультратонкий дизайн. Зручна посадка на телефоні. Захисний борт навколо камери, щоб уникнути появи подряпин на об'єктивах.

№2. Ребристий чохол

Вибирай свій ідеальний чохол на Iphone 15 фото 2

    Накладка виконана на основі силікону та полікарбонату. Ребриста, напівпрозора поверхня. Посилений захист кутів телефона. Бортики навколо камери завищені на 0.3 мм. Зручні дублюючі вставки на кнопках.

№3. Шкіряний чохол Silicone Case Premium з MagSafe and Animation

    Вибирай свій ідеальний чохол на Iphone 15 фото 3

     Накладка із якісної екошкіри. Внутрішнє оздоблення — приємна на дотик мікрофібра. Щільна фіксація на смартфоні. Дублюючі вставки на кнопках. Виріз під камеру має завищений бортик. Поверхня soft-touch виключає відбитки пальців.

     Підтримка MagSafe (швидке бездротове заряджання). Коли ви вставляєте iPhone у чохол, він відображає анімацію: колір магнітного кільця та фону збігаються з кольором накладки.

№4. Чохол SGP Ultra Hybrid Mag

 Вибирай свій ідеальний чохол на Iphone 15 фото 4

    Силіконова накладка з прозорою поверхнею та кольоровою окантовкою. Ця модель наголошує на природній красі смартфона. Захисні дублюючі вставки на кнопках. Підтримка MagSafe. Трохи завищений борт навколо камери.

№5. Захисне скло Nillkin (CP+PRO)

Вибирай свій ідеальний чохол на Iphone 15 фото 5

    Ультратонке та дуже міцне скло з товщиною 0.3 мм. Поверхня 9H забезпечує захист екрана від ударів, уколів та порізів гострими предметами. Ідеально прозора структура із високим коефіцієнтом пропускання світла. Зображення — чітке, деталізоване.

     Олеофобне покриття від налипання жиру, олії та відбитків пальців. Щільна фіксація із захистом від попадання всередину повітря та пилу.

     Підберіть своєму iPhone 15 чохол, який вас радуватиме візуально та функціонально. І, звичайно, не забудьте про захисне скло на екран: з ним дисплей смартфона надовго збережеться новим. З турботою про вас і ваш гаджет, frontalka.com.ua.