FaceBook Pixel

Ігрові аксесуари для будь-якого геймера

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 1

     Граєте у комп'ютерні ігри? З якісним екіпіруванням ви зарядитеся новими емоціями та враженнями від проходження місій.

Миша Hoco GM15 Art

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 2

    Бездротова оптична миша з двома режимами. Залежно від сумісності пристроїв та ваших уподобань, ви можете вибрати або Bluetooth режим, або 2.4 ГГц радіочастоти. Миша підходить для роботи з комп'ютерами, ноутбуками, планшетами, смартфонами.

Миша A4Tech FM10S

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 3

     Ергономічна миша з 4-х кнопковим режимом. Надійна — розрахована на 5 мільйонів кліків. «Розумне» колесо з 4 напрямками прокручування. 8 жестів для виконання заздалегідь запрограмованих гарячих команд. Протиковзне покриття.

Ігрова клавіатура + миша Hoco GM18 Luminous

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 4

    Геймерський комплект: ігрова клавіатура з великими клавішами та миша з LED-підсвічуванням. Клавіатура має багатобарвне підсвічування з 9 RGB-ефектами. Надійність — клавіатура до 8 мільйонів натискань та миша — до 3 мільйонів кліків.

Набір клавіатура (кир.) + миша Borofone BG6

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 5

    Стильна мембранна клавіатура. Клавіші мають УФ-покриття та легко натискаються. Термін служби клавіш — до 800 тисяч натискань. Зручна дротова миша з роздільною здатністю 1200 тчк/дюйм. Термін служби — до 3 мільйонів кліків.

Ігрові напальчники для сенсорного екрану Hoco GM4

Топ-5: корисні товари для геймерів фото 6

    «Чохли» для пальців з нейлону та надпровідного волокна. Добре облягають палець. Призначення: унеможливлюють відбитки пальців, підвищують якість гри (наприклад, напальчники допомагають у грі краще прицілюватися або стріляти).

     Всі товари з добірки є у наявності.