FaceBook Pixel

Один в один, як оригінал: чохли Silicone Case на iPhone 15

     Що ідеально підходить для нового iPhone 15? Звичайно ж, яскравий чохол Silicone Case у стилі Apple. Фронталка пропонує на вибір дві моделі:

№1. Silicone Case з закритим низом

 

Огляд чохлів Silicone Case на iPhone 15 фото 1

 

     У палітрі цієї серії ви точно знайдете свій улюблений колір. Чохол спроектований відповідно до ергономіки та функціональних особливостей iPhone 15.

     Зовнішнє покриття накладки — приємний на дотик, матовий Soft-touch силікон. Підкладка — м'яка мікрофібра. Каркас — міцний пластик. Така конструкція забезпечує максимальний захист смартфона та комфорт користувача.

 

№2. Silicone Case Premium з MagSafe and Animation

 

Огляд чохлів Silicone Case на iPhone 15 фото 2

 

     Елегантний чохол з екошкіри преміум якості. Внутрішнє оздоблення — м'яка мікрофібра. Завдяки міцній серцевині накладка тримає свою форму.

     Кейс підтримує MagSafe. Також він відображає анімацію, коли ви вставляєте в нього смартфон: колір магнітного кільця та фону збігаються з кольором чохла.

     Дорогий користувач, обидві накладки будуть чудово виглядати на вашому iPhone 15. Подробиці характеристик та фотографії ви знайдете, перейшовши за посиланнями вище (клацніть на назву чохла). З турботою про вас і ваш телефон, frontalka.com.ua.