FaceBook Pixel

Чохли на iPhone 15 вже доступні для покупки

     Ви плануєте придбати iPhone 15? Спеціально для вас Frontalka підготувала огляд аксесуарів, які відмінно підійдуть для нового смартфона.

№1. З підтримкою MagSafe

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 1

    Накладка з силіконовим бампером та полікарбонатною спинкою. Напівпрозора матова поверхня. Анти-відбитки. Металеві вставки на кнопках. Підвищений борт захищає об'єктиви від подряпин, коли кладете телефон на стіл камерою донизу. MagSafe — можливість заряджати смартфон від БЗП у чохлі.

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 2

    Чохол-накладка з силіконовим обідком та полікарбонатною задньою панеллю. Матова, гладка, приємна на дотик поверхня. Кольорова модель. Металеві вставки на кнопках. Виріз під камеру із завищеним бортиком. MagSafe — не потрібно знімати чохол під час заряджання смартфона від бездротового зарядного пристрою.

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 3

    Всебічний захист телефона від пошкоджень: спинка + торці + екран. При виготовленні задіяні міцні матеріали: екошкіра, силікон, полікарбонат. Магнітна фіксація обкладинки. Є слот під візитку.

     Можливість розмовляти по телефону через закритий чохол. MagSafe: швидке заряджання гаджета від бездротового ЗП. Повне покриття камерного блоку — Full Camera вставка. Дублікатори на кнопках.

№2. Із функцією анти-удар

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 4

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 5

 

    Дві схожі між собою моделі. Обидві накладки виконані з пружного силікону та міцного полікарбонату. Monarch Pro зовні додатково оброблений фактурною екошкірою.

     Конструкція чохлів протиударна. Передбачено посилений захист торців та кутів. Навколо камери є окантування, що піднімається над лінзами. Кнопки вкриті дублікаторами. Вбудований магнітний елемент MagSafe: заряджає телефон від БЗП, не знімаючи кейс.

№3. Захист экрану

    Загартоване скло з краями 2.5D та товщиною 0.33 мм. Прозоре, тонке та дуже щільне. Чудова фіксація на дисплеї. Захист від бульбашок повітря. Олеофобне покриття. Поверхня 9H стійка до ударів, проколів та порізів.

Огляд чохлів на iPhone 15 фото 7

    Суперпрозоре та ультратонке скло 2.5D з товщиною 0.26 мм. Міцне та довговічне. Непомітне на екрані. Зберігає яскравість та деталізацію картинки. Антивідблисковий ефект. Олеофобне покриття. Антистатистична поверхня проти налипання пилу. Стійкість до гострих предметів та ударів.

     З цими аксесуарами користуватися iPhone 15 стане ще приємніше та безпечніше. З турботою про вас і ваш гаджет, frontalka.com.ua.