FaceBook Pixel

5 безкоштовних програм для обробки фото на смартфоні

№1. VSCO (iOS, Android)

     Додаток містить всі необхідні інструменти для редагування фото. Зручна бібліотека. Велика колекція фільтрів. Працює із соцмережами.

№2. Snapseed (iOS, Android)

     Багато різних варіантів редагування для покращення звичайних фотографій. Створення нових дизайнів шляхом накладання ефектів один на одного. Підтримка DNG, подвійна експозиція. Додаток сам визначає жанр картинки і вказує можливі інструменти для роботи.

№3. Lens Distortions (iOS, Android)

     Фоторедактор із зручними фільтрами та роботою з шарами. Немає водяного знака додатка. Доступно 5 безкоштовних фільтрів, у кожному з яких є 10 стилів. Фактично ви отримуєте 50 фільтрів, що зберігають реалістичність фото. Доступ до 250 преміальних ефектів коштує $1 на місяць.

№4. Adobe Lightroom (iOS, Android)

     Можливість редагувати зображення у форматі RAW. Корекція кольору, ретушування, накладення ефектів. Додаток дозволяє змінювати налаштування температури, балансу білого, експозиції, контрастності. Вбудована камера з повним набором налаштувань (баланс білого, витримка, ISO).

№5. Unfold (iOS, Android)

     Графічний редактор для сторіс. Доступ до набору більш ніж 400 шаблонів під різні теми. Є набір шрифтів та додаткових інструментів. Можливість швидко ділитися відредагованими фото в Instagram, TikTok, Snapchat, Facebook.