FaceBook Pixel

Геловін вже за тиждень!

Чорт забирай, це реально! Весь тиждень перед Halloween заощаджуйте 20% при оплаті онлайн фото 1

     Поки люди у всьому світі готуються до свята: продумують костюми, вирізають ліхтарі Джека з гарбуза, Frontalka запускає акцію «Чохол чи життя?». При оплаті онлайн ви отримуєте знижку -20% на будь-які аксесуари для гаджетів. Не пропустіть!

     До речі, а ви в курсі, що взагалі являє собою Геловін насправді? Ось три цікаві факти:

Батьківщина Геловіна

     Halloween зародився ще 2000 років тому на території сучасної Англії, Ірландії та Північної Франції. 31 жовтня племена кельтів відзначали кінець збирання врожаю та початок нового року, який припадав на 1 листопада.

     Свято 31 жовтня кельти називали Самайном та вірили, що саме цей день є тонким кордоном між світом живих та мертвих.

Частування для духів

     Традиція вбиратися у страшні костюми і вимагати у перехожих частування теж бере початок із давніх часів. Щоб захиститися від привидів, кельти вдягали звірячі шкури, виставляли на вулиці дари для духів та гасили у будинках вогні.

Захисний гарбуз

     Історія головного символу Геловіна така: у ніч Самайна кельти збиралися навколо багаття, де друїди запалювали свічки та вставляли у видовбані гарбузи. Люди вірили, що цей амулет урятує їх від привидів.

     Frontalka пропонує вам також придбати захист для гаджета від страшних пошкоджень. Скористайтеся шансом заощадити, доки діє геловінська знижка -20% при оплаті онлайн.

     Із турботою про вас, frontalka.com.ua.