FaceBook Pixel

Навіщо потрібний штатив для смартфона?

Для чого потрібний штатив? фото 1

     Фотографії – ваше хобі? Якщо ви ведете зйомку з телефона, можливо, вже замислювалися про придбання штатива.

     Це справді дуже корисна штука, адже з ним якість фотографій вийде на новий рівень. Ви зможете робити знімки в такій якості, якої ніколи б не досягли, тримаючи смартфон у руці.

     Фронталка пропонує розглянути основні переваги використання штативу.

Для чого потрібний штатив? фото 2

№1. Зйомка з довгою витримкою

     Як відобразити на фото вогні проїжджаючих машин у вигляді потоків світла, що наповнюють вулицю? Вам допоможе довга витримка та штатив.

     Багато фотографій робляться з витримкою від 1/600 до 1/4000 секунди. Важливо тримати затвор відкритим хоча б кілька секунд, при цьому смартфон має бути абсолютно нерухомим.

     Без штатива складно досягти крутого результату. Навіть найстійкіші руки можуть злегка рухатися, що спричинить змащені знімки.

Для чого потрібний штатив? фото 3

№2. Нічні знімки

     Для отримання фантастичних фото вночі або в умовах слабкого освітлення використовуйте коротші витримки. Щоб унеможливити розмитість і зменшити шум у нічних фотографіях, встановіть смартфон у спеціальний штатив.

Для чого потрібний штатив? фото 4

№3. Найкращі панорами

     Знімки, зроблені на телефон, встановлений у штатив, значно виграють. З його допомогою на фотографіях буде набагато менше обрізаних ділянок.

     Крім того, штатив дозволяє вести зйомку з різних ракурсів: навіть із тих, які здавалися неможливими, тримаючи смартфон у руці.

Для чого потрібний штатив? фото 5

№4. Більш якісне відео

     Немає нічого гіршого тремтячих роликів. Їх дивитись неможливо. Завдяки штативу, ваші відео, навіть зняті на ходу, не смикатимуться.

Штатив NeePho NP-3180 для зйомки 50-136 см з тримачем

Для чого потрібний штатив? фото 6

     Наприклад, чудовим варіантом є ця тринога вартістю 399 гривень:

  • Алюмінієва конструкція

  • Висота: мінімальна — 50 см, максимальна — 136 см

  • Витримує важкі смартфони та камери вагою до 3кг

  • Вбудована стійка тристороння поворотна головка для кожного руху голови, панорамування, нахилу та переміщення від горизонтальної до вертикальної орієнтації камери

Для чого потрібний штатив? фото 7

     Залишилися питання? Менеджери Фронталки з радістю на них дадуть відповідь. З турботою про вас і ваш гаджет, frontalka.com.ua.