FaceBook Pixel

Відмінний вибір для iPhone 15 Pro: добірка захисних чохлів та стекол

     Ще трохи і iPhone 15 Pro опиниться у ваших руках. Фронталка пропонує вже зараз продумати систему захисту від пошкоджень.

     Наприклад, вас можуть зацікавити такі моделі чохлів:

№1. Протиударні

    Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 1

    Потужна, ударостійка накладка на задню панель смартфона. Посилений захист бокових сторін, верхньої та нижньої частини, кутів. Крута амортизація під час падіння з невеликої висоти. Додатковий догляд за камерою та кнопками. Підтримка MagSafe.

Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 2

    Подвійна, ударостійка накладка з силікону та полікарбонату. Деякі ділянки на поверхні доповнені штучною шкірою. Міцна конструкція з посиленим захистом торців та кутів телефона. Завищений борт навколо камери. Дублюючі вставки на кнопках. Підтримка MagSafe.

№2. Ультратонкі

Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 3

    Прозора силіконова накладка. Товщина — 1.5 мм. Не збільшує корпус у розмірах. Мінімалістичний дизайн підкреслює особливості смартфона. Кнопки вкриті силіконовими вставками.

   Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 4

    Чорна силіконова накладка з матовим покриттям. Під час використання не залишаються відбитки пальців. Пилонепроникні дублікатори на кнопках.

№3. Книжка

Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 5

    Книга представлена обкладинкою з екошкіри, полікарбонатною спинкою та силіконовим обідком. Немарка. Зручна. Гарантія всебічного захисту смартфона. Full Camera. Дублюючі вставки на кнопках. Підтримка MagSafe. Наявність відділення для візитки чи банківської картки.

№4. Скло

Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 6

    Міцне, ультратонке скло з товщиною 0.3 мм. Непомітно для очей і навпомацки. Лягає на всю сенсорну панель. Тверда поверхня 9Н. Стійкість до ударів та гострих предметів. Олеофобне покриття.

Apple iPhone 15 Pro, огляд захисних чохлів і стекол фото 7

    Анти-шпигунське інноваційне скло із захистом від пошкоджень та цікавих очей з боку. Непомітно на екрані (0,26 мм). Довговічне, протиударне та стійке до гострих предметів. Не спотворює колір картинки. Олеофобне покриття. Встановлюється на всю сенсорну панель, включаючи рамку.

     Кожен такий аксесуар відмінно виглядатиме на iPhone 15 Pro, оберігаючи його від різних пошкоджень. Із турботою про вас, frontalka.com.ua.