FaceBook Pixel

Добірка ШІ інструментів, які полегшать ваше життя

     Всім привіт! Сьогодні Фронталка розповість про 10 нейромереж, які полегшать виконання повсякденних завдань.

№1. BotHub

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 1

     Перед вами агрегатор нейромереж, де одна передплата відкриває доступ до MidJourney, ChatGPT та інших моделей ШІ. Завдяки BotHub, щоб випробувати нові інструменти, вам не потрібно реєструватися в кожному сервісі окремо.

№2. Ghostwrite

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 2

     Ваш помічник у написанні електронних листів. Модель вбудовується в браузер як плагін та інтегрується із поштовими сервісами. Як тільки ви відкриваєте вікно нового листа, у ньому з'являється віконце Ghostwrite. Опишіть суть письма та штучний інтелект сам генерує готовий текст у потрібному стилі.

№3. Tome AI

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 3

     Сервіс для створення професійних презентацій виходячи з вашого опису. Tome AI заснований на нейромережі, здатній генерувати текст слайдів та за допомогою NLP витягувати основні моменти з вихідних матеріалів. Крім того, сервіс пише статті, оформляє резюме та робить багато іншого.

№4. Coinfeeds.io

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 4

     Розмовний штучний інтелект, що спеціалізується на криптовалютах. Coinfeeds.io надає актуальну інформацію про курс, розповідає про нові крипто-проекти, пояснює, як працює той чи інший момент. Крім того, чат-бот дає поради щодо вибору криптогаманця.

№5. Finchat.io

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 5

     Ваш радник з питань особистих фінансів та інвестицій. Допомагає розібратися в оподаткуванні. Сервіс навчений командою економістів і постійно вдосконалюється.

№6. Trips від TripAdvisor

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 6

     Планувальник ідеальної подорожі. Інструмент на базі ШІ допоможе спланувати вашу подорож. Для цього вам потрібно вказати місце, інтереси та час — Trips складе для вас найкращий маршрут, враховуючи побажання, бюджет та аналізуючи відгуки та дані про подорожі.

№7. Pimeyes

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 7

     Ця нейромережа миттєво знаходить усі ваші фото у відкритих джерелах Інтернету. Вона використовує технологію розпізнавання обличчя, засновану на архітектурі SqueezNet, призначену для пошуку фото в базі понад 1 мільярду зображень.

     Ваші дії: завантажте фото або вкажіть посилання на нього, після чого ШІ просканує всі зображення в Мережі та надасть збіги.

№8. Literally Anything

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 8

     Унікальний інструмент, здатний згенерувати все, що завгодно на основі вашого опису. Вам потрібно ввести текстовий запит, а AI представить його у вигляді зображення, 3D-моделі, коду різними мовами програмування, сайту і т.д.

№9. Mathway

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 9

     Інструмент ШІ для швидкого вирішення складних математичних завдань та рівнянь. Навчений на мільйонах прикладів завдань, Mathway вміє миттєво давати відповіді та рішення для введених рівнянь.

№10. Rows

10 корисних АІ на всі випадки життя фото 10

     Rows дозволяє будувати швидкий аналіз та візуалізації даних, ґрунтуючись на таблицях. Ви можете легко імпортувати таблиці з Excel або інших джерел, після чого AI запропонує оптимальний спосіб візуалізації у вигляді діаграм і графіків.